NivåBeskrivelser//Level Information

Disse nivåene er for at du skal velge riktig kurs hos Tangoskolen. Andre skoler og lærere har andre måter å definere nivåer på. Finn ut hvilket nivå du befinner deg på ved å lese beskrivelsen under. De fleste av våre kurs er åpne for flere nivåer, alle jobber på sitt eget nivå og i sin egen fordypning. Vi sørger for passende tilbakemeldinger og utfordringer. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er i tvil om hvilket kurs du skal melde deg på 🙂

level0
Du har aldri danset Argentinsk Tango før. Du trenger ingen erfaring med dans overhodet for å delta på et kurs for dette nivået.

level1
Du har erfaring med å gå sammen med en partner i treningsomfavnelse og vanlig åpen omfavnelse. Du forstår at dette er improvisert dans og at hvert steg skal inviteres og responderes til. Du kan danse vektskifter, sidesteg og gåsteg uten å måtte tenke. Kan hende du har danset litt tango før for lenge siden og har lyst til å komme i gang igjen.

level2
Du kan danse ocho og kryss, kanskje ikke alltid uten å måtte tenke, du improviserer og har egen balanse. Du har kanskje kjent på nær omfavnelse.

level3
Du har endel repertoar og teknikk i ryggmargen. Du har danset i nær omfavnelse. Du kan danse ocho, kryss, giro og sacada.

level4
Du har danset mye på kurs og kanskje også endel sosialt. Du har kjenskap til mer avanserte ting som colgadas, volcadas og boleos.

level5
Du danser sosialt og vet hvor viktig fordypelse og teknikk er. Du er klar over hva du selv vil jobbe med. Du er interessert i å danse repertoaret ditt musikalsk og er stadig på jakt etter små ting som du kan krydre dansen med.

level6
Du syns alt er lett og leter nå etter fordypningsmuligheter både i subtil kommunikasjon og musikalitet.

Advertisement